Mönkijät

TARJOUKSET

Trapper 4x4 malleissa markkinoiden pisin takuu, 6 vuotta!

LASTEN MÖNKIJÄT

Trapper KD70 - Lasten mönkijä

Raikkaan sinivalkoinen Trapper KD70 on kiva ajopeli. Isot muhkeat 8” renkaat, variaattoriveto ja vauhdikas ulkonäkö. Perheen pienimpiä tai aloittavia varten kätevästi säädettävä teho sekä turvakatkaisin. Täystakuu 1 vuotta.

Hinta: 890,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Trapper Predator 110 - Lasten ja nuorten mönkijä

Sporttinen 110cc Trapper on hieno! Vapaa-ja peruutusvaihteella varustettu vaihteisto. 10” maastorenkaat ja crossimönkijän ulkonäkö. Jämäkkä jousitus varttuneemmallekin kuljettajalle. Täystakuu 1 vuotta.

Hinta: 1190,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

ATV-MÖNKIJÄT

Trapper Sniper 200 T3b

Nuorisomönkijä

Traktoriksi rekisteröity nuorisomönkijä Trapper Sniper 200 T3b kulkee 60km/h.
Sniper 200 sopii loistavasti nuorisolle koulumatkoihin, harrastuksiin ja vapaa-aikaan.

Hinta: 3190,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 500 T3b

Luotettava ja monikäyttöinen malli

Rekisteröity kahdelle
60km/h
Värinä musta/punainen

Hinta: 5590,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 500 T3b EPS

Vihreä 500 T3 EPS mattamustilla alumiinivanteilla.

Trapper 500 T3 EFI EPS, Trapper traktorimalliston edullinen työjuhta ohjaustehostimella. Trapper 500 T3 EFI EPS soveltuu työkäytön lisäksi hyvin myös tieliikenteeseen. Trapper traktorimönkijät ovat tehdastekoisia, suoraan traktoriksi tehtaalla valmistettuja. 2500lbs. Runva vinssi, vetokoukku, perävaunupistoke, 12v virran ulosotto ja jykevät tavaratelineet. “26” korkeakuvioiset maastorenkaat ja sähköllä kytkettävä ja lukolla varustettu 4-Veto ei jätä pulaan missään olosuhteissa. Nyt uutuusvärinä tummanvihreä upeilla mattamustilla vanteilla.

Hinta: 6390,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper Chaser 550 Basic T3b - Max. nopeus 60km/h

EU- Traktorimalli T3b ajoneuvoluokkaan. Trapper Chaser on kahdelle rekisteröity tukevalle ja pidemmälle maastorungolle suunniteltu malli. Nykyaikainen polttoaineen ruiskutuksella varustettu S.E.C (silent economy clean) Trapper moottori on suorituskykyinen ja puhdas, sekä käyntiääni on erittäin hiljainen. Runva sähkövinssi ja tehokkaat Halogen ajovalot tekevät työstä ja käytöstä helppoa ja laadukasta. Särmikkään muodokas ulkoasu, markkinoiden suurimmat ensiasennusrenkaat ja taattu Trapper laatu ovat todella perusteltu ostopäätös.

Hinta: 5990,- (Rahoitus alkaen 69e/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper Chaser 550 EFI EPS T3b - Max. nopeus 60km/h

EU- Traktorimalli T3b ajoneuvoluokkaan. Trapper Chaser on kahdelle rekisteröity tukevalle ja pidemmälle maastorungolle suunniteltu malli. Nykyaikainen polttoaineen ruiskutuksella varustettu S.E.C (silent economy clean) Trapper moottori on suorituskykyinen ja puhdas, sekä käyntiääni on erittäin hiljainen. Tehostettu ohjaus, Runva sähkövinssi ja tehokkaat Halogen ajovalot tekevät työstä ja käytöstä helppoa ja laadukasta. Särmikkään muodokas ulkoasu, markkinoiden suurimmat ensiasennusrenkaat, pikasäädettävä/huollettava iskunvaimennus ja taattu Trapper laatu ovat todella perusteltu ostopäätös.

Hinta: 6990,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 750 Chaser 60km/h

Trapper tehokkaalla nykyaikaisella S.E.C 5-venttiilimoottorilla nyt saatavilla. EU-Traktorimalli T3b ajoneuvoluokkaan. Trapper Chaser on kahdelle rekisteröity tukevalle ja pidemmälle maastorungolle suunniteltu malli. Tehostettu ohjaus, Runva sähkövinssi ja tehokkaat Halogen ajovalot tekevät työstä ja käytöstä helppoa ja laadukasta. Särmikkään muodokas ulkoasu, markkinoiden suurimmat ensiasennusrenkaat, pikasäädettävä/huollettava iskunvaimennus. Trapper Chaser 750 täyttää vaativimmankin käyttäjän toiveet!

Hinta: 8890,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

UTV-MÖNKIJÄT

Trapper 250 UTV T3b

Pakettiin kuuluvat tuulilasi ja katto!

Takavetoinen Trapper 250 UTV on tavallisia UTV-malleja pienempi ja on näin ollen näppärä erilaisiin tehtäviin. Sopii hyvin nuorisolle kouluun ja vapaa-aikaan, puutarhaan ja pihatöihin yms. Pakettiin kuuluvat tuulilasi ja katto! Rekisteröity kahdelle, 60km/h.

 

Hinta: 5490,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 450 UTV T1

UTV-Traktorimönkijä työkäyttöön ja vapaa-aikaan! Max. nopeus 60km/h.

Edullinen rinnakkain istuttava malli ominaisuuksista tinkimättä. 493cc ruiskumoottori on hiljainen ja taloudellinen. Tilava turvakaarin varustettu ohjaamo kahdelle henkilölle. Sähköisesti valittava 4-veto, kaukosäädettävä 2500lbs. Runva vinssi ja kaasujousiavusteinen kippaava lava ovat ominaisuuksia, joita takuulla arvostat.

Hinta: 8990,-

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 550 UTV T1 EPS

UTV-Traktorimönkijä työkäyttöön ja vapaa-aikaan!

Edullinen rinnakkainistuttava malli ominaisuuksista tinkimättä. 493cc ruiskumoottori on hiljainen ja taloudellinen. Tilava turvakaarin varustettu ohjaamo kahdelle henkilölle. Sähköisesti valittava 4-veto, kaukosäädettävä 2500lbs. Runva vinssi ja kaasujousiavusteinen kippaava lava ovat ominaisuuksia, joita takuulla arvostat.

Hinta: 10590,- (Rahoitus alk. 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 550 UTV T1 EPS Lämpöhytillä ja lämmityslaitteella

Tilava UTV-Traktorimönkijähytillä!

Trapper 550 T1b ohjaustehostimella on tilava ja jämäkkä rinnakkainistuttava malli moneen käyttöön. 546cc ruiskumoottori on hiljainen ja taloudellinen. Tilava turvakaarin varustettu ohjaamo kahdelle henkilölle. Sähköisesti valittava 4-veto, 2500lbs. voimakas vinssi ja kaasujousiavusteinen kippaava lava ovat ominaisuuksia, joita takuulla arvostat.
Huom! Hyttiä ei myydä erikseen. Uutuusmalli poikkeaa hieman kuvista.

Hinta: 13490,- (Rahoitus alk. 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä

Trapper 1000 UTV-R EPS T1b - Tehokas UTV-Traktorimönkijä säädettävällä alustalla. Tieliikennenopeus 60km/h.

Täysin pitelemätön ja hurja 997cc ruiskumoottori. Kaasulla säädetään ainoastaa sorakaaren pituutta. Tunnokas ralliautomainen ohjaustehostin, säädettävät istuimet, säädettävä ohjauspyörä tekevät ajostasi tunnokkaan nautinnollista. Suuri valaistu digitaalimittaristo viisarinäytöllä kertoon kaiken tarpeellisen täsmällisesti. Trapper 1000 on muhkean kokoinen leveä ja näyttävä. Sporttinen ulkonäkö upeine teippuksineen ovat hienoakin hienommat. Taas kerran Trapper on hinta/laatusuhteessaan luokkansa kuningas!

Hinta: 15900,- (Rahoitus alkaen 69€/kk)

Hae rahoituspäätös tästä